Hejdå blogg.se

Nu slutar jag gratisblogga här på blogg.se, men slutar blogga helt gör jag inte såklart.
Från och med ikväll bloggar jag för Finest.se och min blogg hittar ni på www.finest.se/klarafriberg
PUSS
      

Äntligen hemma

Har spenderat hela förmiddagen med att ta mig fram i snön i Stockholm, det är omöjligt eftersom Sl:s samtliga färdmedel verkar vara okapabla till att vara försenade när det snöar. Jag har åkt pendeltåg, tvärbana, buss och tunnelbana - samtliga försenade.
   
Hursomhelst nu är jag hemma, och fortfarande sjuk vilket betyder hemmakväll igen..boring. Blir gossipgirl, one three hill och paradise hotel. 
   
PUSS

I'm such a goodgirl!

Jag sitter här fixad, men orkar helt enkelt inte gå ut ikväll. Jag har hostat och snörvlat hela natten, och nu när jag checkade tempern så står den på 38,9 c. I vanliga fall skulle jag säkert gått ut ändå, skitit i sjukdomen..men idag orkar jag faktiskt inte, jag har för lite energi. Istället blir det ut till Vh för en myskväll med film, jag behöver det. Är stolt över mig själv, det här är den första lördagen enda sedan jag flyttade till Stockholm som jag inte är ute. Alkoholen och resten som hör till får vänta tills i veckan. Ikväll är det girlsnight med film och massa onyttigheter såsom vin och massa godis.  
     
 
Ska strax tvätta av allt smink, ta bort löshåret och krypa ner i ett par mjuka leggins och en stor mysig tröja. 

ENERGI

Nu är jag pigg och partysugen igen! Ska diska en kastrull som jag råkat bränna mat i och om ett tag ska jag börja pumpa music och fixa mig. 
PUSS
    

Let's get tanned

Jag fryser och känner mig blek (eller känner och känner, jag ÄR blek) så därför tycker jag att det passar perfekt med en liten tripp till solariet. Måste bara hitta något, jag har inte solat här i Stockholm någon gång så jag har ingen koll på vart närmaste ligger. Jag vill vara lite brun så här inför nyår.
    

Välkomnar baksmällan

Hej
   
Trevlig lördagsmorgon, klockan är halv fyra och jag har fortfarande inte fått en enda vettig sak gjort. Jag sket i att träna, handla och tvätta - det tar jag imorgon eller något.
  
Igår var det spårat, nästan lite för spårat för att jag ens ska kunna tycka det var en kul kväll så här i efterhand. Men jag var glad under kvällen iallafall! Körde dock på från klockan 17.00 då jag var på finest mingelkväll men lansering av det nya mousserande vinet berry temptations, som var helt sjukt gott!
   
Ikväll blir det bio, sedan utgång. Gäller bara att tagga till nu, fast det gör jag alltid när kvällen börjar närma sig. 
    
       
   
Nu blir det film och en stor kopp kaffe, måste komma igång nu om jag ska orka dansa hela natten lång!
PUSS

FRIDAY AGAIN

Jag suger på att uppdatera, jag vet. Jag har inte varit hemma sedan i tisdags, det kanske beror på det. Hursomhelst, kryssningen var lyckad och allihopa kom på utan problem. 
Jag och Chrissy fick båda dansa och sjunga på scen, och det var en hel massa som trodde vi jobbade där. Det var en spårad kväll, mådde dock inte så bra på hemvägen, i en gungande hytt med baksmälla.
    
Men ikväll är det som sagt Fredag vilket självklart betyder UTGÅNG, jag måste ju fira att det äntligen är jullov!
   

    
   
    
    
    
PUSS

SNAART!

Ska snart ner till Tjärhovsplan och möta Chrissy, sedan blir det gärdet och så åker vi!
PUSS

God morgon!

Snart åker jag till skolan, därefter blir det direkt till Galaxy med mina vänner. Kommer inte hinna skriva så mycket idag tror jag, så vi får höras imorgon. 
PUSS
     

CHRISTMAS WISHES

  • Babyliss i-curl
  • Ett par killing heels jag sett på bianco i liljeholmen
  • Ögonfransförlägning
  • Skiddräkt till Trysil
  • Gärna en utomlands-sol-resa
             
Vi får väll se vad jag får från tomten, men jag borde få mycket med tanke på vilken good girl jag har varit under 2009..

PACKAR

Klackar, partyklänningar, smink och toalettartiklar och plattång samt ombyte tills dagen efter, check. Jag hoppas verkligen jag inte har glömt något nu, fast det gör jag alltid. Imorgon åker vi hursomhelst, direkt efter skolan. Kommer bli sjukt kul, och skönt att komma iväg lite! 
      
Några av oss som ska med, hittade ingen bild på Simon dock
    
PUSS

SCHOOL

Sitter i skolan och har det allmänt tråkigt, har fått höra lite vitsar från Emmy och Johannas dator på andra sidan bordet. De tycker det är väldigt komiskt att printa in "mother fucker" på google speak, så datorn säger det. Fast ärligt tycker jag också det var lite kul :D
        
Ikväll blir det att ta det lugnt eftersom jag känner att jag börjar bli lite sjuk..och det är inte ok så här innan kryssningen som jag ska på imorgon tillsammans med Natta, Chrissy, Simon, Verra, Marre och Angelina. Kommer bli sjukt kul, särskilt med tanke på det extremt låga priset vi gav för biljetterna!
Puss

GRATTIS MAMMA

       
PÅ FÖDELSEDAGEN, HURRA!

Veckans planer

  • MÅNDAG: SKOLA/PLUGGA
  • TISDAG: KRYSSNING GALAXY
  • ONSDAG: KRYSSNING HEMKOMST
  • TORSDAG: JOBBA
  • FREDAG: JOBBA


Trött

Är fortfarande trött, har varit massa folk här idag och käkat och druckit vin, bland annat två av mina kusiner. Ikväll blir det att plugga lite och sedan sova tidigt, imorgon är det skola..och på tisdag KRYSSNING!  
  
Det är iallafall skönt att jag äntligen kan se vilka som är mina riktiga vänner, vilka man verkligen kan lita på samt vilka som bara är med en för att de vill ta del av mitt liv. Jag tycker det känns tråkigt, riktigt tråkigt. Jag ska alltid lita på fel personer, och kan ibland ha svårt att vara elak eller säga emot, vilket gör att jag själv blir ledsen i slutändan. Jag kommer sluta offra så mycket för personer som ändå inte ger något tillbaka. Jag går inte i högstadiet längre och är så pass gammal att jag klarar av att ha min egen integritet mer än väl. Från och med nu kommer jag sätta gränser för de vänner som bara vill utnyttja mig och komma åt det jag har. Vänskap ska vara på lika villkor och inte handla om att försöka ta över sin kompis plats. 
        
PUSS på er alla vänner som jag verkligen tycker om, jag tror att ni vet vilka som jag inkluderar i det..annars får ni fråga!

Sliten..

Hej!
Vaknade precis, och mitt kök är fullt av gäster. Jag är äckligt bakis, och väldigt trött. Kom hem vid åtta i morse, efter en händelserik kväll. 
Kvällen började som barnvakt till midnatt, sedan var det direkt in till Hells Kitchen med Emelie och Richard (blä).
Mötte även upp Susanna och Sophia. Efter en halvtimme blev det dock läckage i avloppsrören (!) Så vi gick på efterfest i en killes kontor på Birger Jarlsgatan, dit även Natta, hennes pojkvän Ericos och hans vänner kom. Sedan blev det yttligare en efterfest på ett annat kontor på Gärdet. Satt där tills klockan 7, och nu är jag helt sjukt trött. 
puss

SKOLAN

Sitter i skolan och har absolut ingenting att göra innan klockan halv tolv, då vi har redovisning på det sista arbetet i caset..sen är jag free.
Det blir hem och hämta kvällens partyoutfit innan jag åker till Årsta för födelsdagsdinner. Sedan blir det väll Collage och Hells Kitchen. Blir hemgång imorgon och sedan barnvakt, mycket stress under helgen.
Puss

DAGENS KARRIÄRSKVINNA

Sitter och pratar med Veronika på msn om massa saker. Har kommit på att hon är en tjej som det kommer gå väldigt bra för, eftersom hon alltid har svar på tal - och det är något som man kommer långt på. Jag tycker hon ska satsa på försvarsadvokat eller åklagare. Läs hennes blogg   här, du kommer älska den. Det vet jag!
puss

Saknat dig vännen

Jag vet inte vad som gick fel mellan oss, men jag borde inte ignorerat dig som jag gjorde och bara skitit i allt. Förlåt gumman, du kommer alltid betyda mycket för mig.

Love you a lot, förlåt  Amina

Ingen sömn nej..

Tänkte precis lägga mig när jag kom på att jag måste skriva en analyserande text om aralsjön tills imorgon, kul. Bara att ta en kopp kaffe och börja skriva..
        
Ämnet vi studerat är lika torrt och tråkigt som själva aralsjön, blä.

GALAXY

Nästa Tisdag åker vi, skönt att få ett avbrott från skolan och detta på en kryssning gör det hela ännu bättre. Vi betalade ynka 100 kr var för hytt och 24h kryssning. Får se om det kan slå min, Madde och Nattis kryssning som vi var på för precis en månad sen, det kan ju bli svårt. Men vi börjar redan planera en ny, i slutet av Januari (Ayia Napa/Magaluf Reunion) 
        
 
Chrissy är en av dem som följer med på Galaxy på Tisdag, vi lär ha jätte kul! :) Här är en bild av oss från förra helgen

Trött

Förlåt om jag inte har uppdaterat på hela dagen, men jag har vart så trött att det är helt sjukt. Har varit i skolan och på arbetsintervju ang. ett barn jag ska passa på lördag. 
Idag har jag iallafall bokat kryssningen till på tisdag (galaxy igen) Det kostade bara 100 kr per person, så det var riktigt bra - en spontan grej sådär. 
Imorgon är det fredag vilket betyder att helgen sätts igång. Ska till skolan på morgonen, sedan till Årstahavsbad där det blir tjejmiddag för Emmys räkning, sedan ev. utgång (beroende på hur sent allt blir) men vill till Collage och Hells Kitchen. På Lördag ska jag vara barnvakt för att tjäna lite pengar (är inte så jätte tät just nu i jultider) och sedan utgång. Men just nu vill jag bara sova, godnatt

KRYSSING

Fick precis ett samtal från Chrissy, och vi ska antagligen på kryssning nästa Torsdag. Stockholm - Åbo, kommer bli sjukt kul :) Snackar dessutom med Veronika just nu, om hon och de andra tjejerna ska haka. Vore så nice. Nu längtar jag!
puss 

Nyduschad

Tvättat håret och tvättat bort allt smink, gud vad skönt det känns! Nu ska jag ta en kopp te och sen krypa ner i sängen för natten, är sjukt trött fast att klockan är så lite. Imorgon tror jag att jag tar en ledig dag, har lust att bara strosa runt på stan hela dagen och leta julklappar, har ändå inga lektioner typ. 
          
Mjukiskläder, inget smink eller löshår. Så himla skönt! 

Fail på det jobbet

Var som sagt på arbetsintervju idag på Rival Hotel med Johanna, tanken var att vi skulle jobba som limousinvärdinnor. Jag var jätteglad för ca en halvtimme sen, och såg fram emot det. Men nu får jag veta av Richard (bossen) att jag måste jobba 4 gånger i veckan till klockan 5 på morgonen (onsdag-lördag) detta gör givetvis att jag inte tar jobbet. Jag har en skola att tänka på. Dessutom är det för mycket sena pass när man bara är 18. Jag hade tänkt mig att jobba där ca 2 gånger i månaden, då tillsammans med Johanna, eftersom vi hade haft så jävla kul! Men nu blir det nog inget utav det, jag får fortsätta knega mig fram genom att föra statiskt på skop och ta hand om barn på kvällarna. 
          
Det som lät så bra, att åka limmo är ju kul! Men inte när det går till överdrift. 

Lite svar

Vem betalar för dina utgångar?
Svar: Jag själv, jag har mitt studiebidrag samt mitt underhållstöd från pappa (eftersom han bor i Göteborg). Mina föräldrar betalar inte något för mig förutom mat och husrum. Jag jobbar även 2-3 gånger i veckan för att tjäna ihop pengar.
       
Vad önskar du dig i julklapp?
Svar: Vet inte om jag kommer få så mycket, blir glad för det jag får. Kanske lite kläder som jag har önskat mig, sedan kanske jag unnar mig något själv när jag får lön, om jag har råd men tanke på att nyår alltid kostar en del.
             
Hur många har du knullat?
Svar: Mogen fråga
      
Är du alkis?
Svar: Nej, jag jag dricker inte alls mycket alkohol. 
       

HEMMA IKVÄLL

Lill-lördag i all ära, men vet ni vad? jag stannar hemma. Jag pratade med Chissy också, och hon kände det samma. Har dock förfestat redan med lite vin, men ett glas vin om dagen gör bara gott. Nu blir det sängen och danska paradise hotel (som för övrigt är mycket bättre än det svenska) Jag har bara 3 avsnitt kvar nu. Sedan blir det phonetime och skumbad. 
Puss

oh white wine

har precis kommit hem från ett jobbmöte på Rival Hotel med Johanna och våran boss Richard, blev lite vitt vin, oliver och massa snack. Nu är jag hungrig som fan, det blir toast till middag eftersom jag verkligen inte orkar laga något, och mamma är ju inte hemma. 
                  
Vad tror ni vi har fått för jobb? Kan iallafall säga att det handlar om Stureplan, champange och Moon Limousin..ett riktigt roligt och partyglatt jobb. 
PUSS

FRÅGESTUND

Nu kör vi igen, fråga på bara! vad ni vill -  i kommentarer!
                                                                                                                  

HEMMA

Nu är jag äntligen hemma, efter work och är äckligt trött. Ska duscha och sedan kolla desperate housewifes, perfekt tisdag. Igår åkte jag iallafall hem till Emelie efter skolan, hon fyllde år så det blev att fira med middag bestående av nudlar, och vin. Vi vaknade klockan halv tolv imorse, så någon skola blev det inte (hade ändå inga lektioner typ), dessutom kände jag mig sjuk. Jobb blev det dock!
Imorgon är det Onsdag, då jag har ett jobbmöte, ett hemligt samtal till en viss person om en viss sak med Johanna och sedan utgång på kvällen.
puss 

EMMY OCH KLARA LISTAR

VI GILLAR
                                                                                                                                                                         
1.EMMY FYLLER ÅR IDAG
en obligatorisk förstaplats

2. FREDAG
För att det kommer bli sjukt mysigt  

3. LÅGSKOR
för helgen var hell on high heels, nu blir det låga skor i veckan. Heelsen får vänta till helgen (förutom lill-lördag möjligtvis..)

4. HEMLIGT MÖTE PÅ ONSDAG (JOBB)
Cashflow på g..

5.VITAMIN FOCUS
Riktigt bra på morgonen, som komplement till kaffe.
                                   

VI OGILLAR
                        
1.MR RAMONES
Efterfest på Mariatorget our ass!
                          
2.SNABBA DRINKAR
varför kan man inte få njuta? 
                            
3.TAXI-SNYLTARE
Killar som erbjuder taxi till nästa klubb, och vill betala - och sedan inte har några pengar så vi tjejer får betala. Fast de som åker ändå från Stureplan till Telefonplan, för att sedan inte ha någon täckning på sitt kort är ännu värre..
                            
4.FOLK SOM ÄNVÄNDER ETT OMOGET VOKABULÄR
Varför inte ta en lugn och sansad diskuton? Särskilt när man går bakom folks ryggar och säger fula ord
                     

5.FOLK SOM TROR DE ÄR STÖRST, BÄST OCH VACKRAST
Lite självdistans måste man faktiskt ha
                     

 
Några tankar från mig och Emmy , det var hursomhelst att bra tidsfördriv i skolan. Nu blir det smoke-paus!

 

 


GRATTIS


EMELIE ZETTERLUND, på födelsedagen. I helgen firar vi! Läs hennes blogg här och gratta henne ni också.
                                                                                                                                                                       
Grattis FELIX HEMPEL också, tyvärr får jag inte upp någon bild tack vare skolans utmärka datorer, som absolut fungerar som ska ska..


SKOLAN

Klockan är halv tio, och jag är redan i skolan. Jag är så duktig! Har dock inga lektioner nästan, bara massa arbeten som måste in. För tillfället sitter jag med Emelie och Johanna och hjälper dem med deras fit for life rollspel, jag gjorde ju det förra caseperioden.
Vet inte hur dags jag är hemma idag, men antar att det är rätt tidigt. I need to sleep, tror verkligen jag börjar bli sjuk.
Puss på er!

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, är sjukt trött - även om jag bara vart hemma idag. Har dock städat och tvättat hela dagen. Imorgon måste jag upp tidigt och gå till skolan, jag orkar verkligen inte.
Jag har blivit sjukt skoltrött, och vill bara börja jobba och verkligen bli vuxen på riktigt. Matte B första lektionen imorgon, can't wait..

Första advent

Nu ska jag försöka mig på att baka lussebullar, åh julstämning! 

God morgon

Vaknade precis, men är fortfarande lika trött..tror jag börjar bli sjuk. Igår vart jag hursomhelst på Collage med Chrissy. Det var kul, trotts en massa problem och stress under kvällen. 
Idag ska jag iallafall städa och tvätta hela dagen, fan vad jag inte orkar egentligen. Men man måste ju! 
Återkommer senare, nu ska jag lägga mig och kolla på paradise hotel (Jag och Chrissy träffade föressten Stefan därifrån igår på Collage, helt sjukt trevlig!) 
                         
Jag är alltid lika morgonsnygg! Eller inte..

Tonight i'm gonna sparkle!

Har börjat fixa mig i ordning lite lätt nu. Om 40 minuter får jag som sagt besök av Felicia, för lite middag. Ikväll är det utgång som gäller, ska möta Johanna L för lite fördrinkar, och sedan möta upp Chrissy och gå till Collage. Eventuellt kommer även Natta och Angelina med sällskap, så det kan bli en riktig toppen kväll tror jag! Känner verkligen för att dansa ikväll! 
PUSS

WOHO JAG ÄR HEMMA

ÄNTLIGEN är jag hemma! Har vart en jobbig morgon, jag missade att hoppa av tåget när jag skulle hem och hamnade åt helvete, klädd i gårdagens kläder och högklackar fick jag virra runt i Stockholm, fun! Var iallafall ute med lite vänner osv :) Ikväll blir det middag med min söta kusin Felicia, och sedan utgång med vänner. 
Puss

SLUTAT

Idag har jag varit i skolan hela dagen tills nu (med undantag med att jag hämtade en sak mitt i dagen) Hursomhelst har jag precis avslutat case-arbetet. Nu bär det av mot Sickla en snabbis!
puss

not so fun anymore..

Kommer till skolan, och kommer på att vårat case-arbete ska in idag..blev inte en så lugn fredag som jag trodde. Dessutom har Emelie glömt skorna jag ska låna ikväll - så det blir ut till Haninge för att hämta dem (om jag har sett fram emot att bära ett par skor under en kväll måste jag göra det, skofetish you know)
Just nu sitter jag med Ida och Sara och ska sätta igång arbetet, efter lunch kommer Simon som är den sista medlemen i våran grupp, och då ska vi färdigställa analysen.
Hursomhelst, ikväll blir det utgång med Emelie, Johanna, Joakim och en hel del andra söta människor.
PUSS


I LOVE FRIDAYS

Vilket mirakel, jag är uppe i tid! Emelie ringde och väckte mig imorse, kanske har med det att göra? Hursomhelst, jag är riktigt stolt över mig själv! Nu är det skola som gäller, ikväll blir det utgång. Har bara en lektion idag dessutom, hur jävla skönt som helst, slutar vid elva. 
Puss på er 


sweet dreams!

Nu har jag duschat, borstat tänderna och sminkat av mig, time for bed! Imorgon är en ny dag, puss på er alla!

Svar på era frågor

Fråga: Vad ska du göra efter gymnasiet?
Svar: Jag ska plugga vidare på universitetet direkt, och läsa journalistik. Första året här i Stockholm, andra i New York och Avslutningsåret här hemma.
                          
Fråga: Hur ofta dricker du?
Svar: Det varierar, men det brukar bli några drinkar på helgerna när jag går ut. Jag dricker inte på vardagarna eftersom jag går i skolan nu, och skolan är viktig för mig - men undantag med någon lill-lördag då och då (ytterst sällan dock) så ca 1-2 gånger i veckan bara, och jag dricker mig verkligen inte redlöst full.
                                                                                                                                                                    
Fråga: Varför är du en sån jävla ytlig manipulerande bitch?
Svar: What a shame att du tycker så om mig. Jag anser varken mig själv som ytlig, manipulerande eller bitchig. Tråkigt att du känner så.
                                                                                                                                                                    
Fråga: Hur många har du haft sex med?
Svar: Tänker jag inte svara på här.
                                                                                                                                                                   
Fråga: Favorit ställning? Hetaste underkläderna?
Svar: Haha, inte heller någon information som jag skriver på bloggen. Menar du mina hetaste underkläder? För jag har många, älskar att handla undies!
                                                                                                                                                                    
Fråga: Hur gammal är du?
Svar: 18, född 6/9 1991
                                                                                                                                                                    
Fråga: Vem är din bästa vän?
Svar: Jannike Engelin, sedan har jag en massa vänner som jag tycker fruktansvärt mycket om också. B.l.a Madeleine och Nathalie, och flera tjejer från skolan och hemifrån Göteborg. 
                                                                                                                                                                    
Fråga: Vilken är din naturliga hårfärg?
Svar: Råttfärgat, eller Sandré kanske det heter med finare ord. Men jag gillar den inte, absolut inte! 
                                                                                                                                                                    
Fråga: Vilken bh-kupa har du?
Svar: 75c, förstår dock inte vad frågan har med min blogg att göra..
                                                                                                                                                                    
Hade hoppats på lite mognare frågor, men det klarar ni tydligen inte ;)

Just nu: på telefon

Sitter och pratar i telefon med Emelie, smaskiga hemligheter! Om ni bara visste..;)
                                                                                                       
PUSS

PLUGG!

Nu blir det kaffe och en jävla massa plugg! Ska sätta mig och skriva ett arbete om konsekvenser samt lösningar kring Aralsjön, samt skiva sista delen (som är bistånd) till Katrina-projektet som ska in imorgon. Sen har jag några samtal to make, åh hur ska jag hinna med allt detta nu då? 
puss
Tur att det äntligen är Fredag imorgon..efter en veckas hårt pluggande samt jobb är jag verkligen värd en amazing helg med goda drinkar och massa drag!

Helgen som var i korta drag

Efter som jag har varit horribel på att uppdatera i veckan så har ni fortfarande inte fått höra något om min helg. Hursomhelst, i fredas var jag iallafall på några vänners spelning på en pub i Gamla Stan, tillsammans med Johanna, Johanna, Madeleine och Angelina - det var mycket trevligt! Var dock hemma väldigt tidigt, redan vid två. Detta p.g.a mina fötter. Jag hade 15 cm heels, inget problem på asfalt men ni som har varit i gamla stan vet att gatorna där endast består utav kullersten - vilket inte är särskilt kul när man har klackar..
I Lördags träffade jag Veronika, Martina, Angelina och Nathalie, och kvällen började med en failad snubbe som ställde in förfesten vi tänkt gå på p.g.a av att han skulle äta middag ute med sina vänner, så det var inte så jävla lyckat haha! Kvällen fortsatte lite hit och dit, men tillslut hamnade jag iallafall på Collage en stund. Sedan sov jag hos en vän, så förra helgen var ganska lugn och mysig.
Men vet ni vad? Imorgon är det fredag - vilket självklart betyder UTGÅNG! Jag är taggad till max nu, eftersom förra helgen var ganska ospårad!                                                                                                                        
 
                        
Bild på mig och Veronika på tvärbanan på väg till den inställda förfesten. Bilden är tagen från hennes blogg http://www.klopotowski.blogg.se läs den, very good stuff.
Puss på er, glöm inte att ställa frågor (som ni kan se i förrförra inlägget)

Det är skillnad på att..

DRÖMMA OM DET
När man var en av personerna som tittade in i fönstren på limousiner på avenyn, och undrade hur det glamorösa livet kändes - och hoppades att man en dag skulle få vara en del av det.
OCH ATT LEVA DET

FRÅGESTUND

Fram tills ikväll kan ni fråga mig vad ni vill, genom att skriva en fråga i kommentarer (se nedan). Fråga precis vad ni vill, jag svarar på det mesta. Vid tiotiden ikväll kommer svaren!
puss

MOT SKOLAN

Jag ber åter igen så mycket om ursäkt för månadens sämsta update, jag får så dåligt samvete när jag loggar in och ser att ni har varit inne och kollat på min blogg, och jag inte alls har uppdaterat. Jag har inte sovit hemma på hela veckan, men nu har jag äntligen landat. Ikväll blir det massa smaskiga inlägg, nu: mot skolan.
puss

Nu är jag tillbaka!

Förlåt för sämst update, ikväll skriver jag igen. Är hos Emelie! puss

RSS 2.0