TONIGHT I'M GONNA SHINE

Ska snart iväg till Liljeholmen för att möta Angelina, Veronika, Martina och Angelina - därifrån bär det av till lilla essingen på förfest där vi möter upp resten av folket, sedan utgång till collage, hells kitchen ev the village. 
Humöret? Awesome! Ha en underbar kväll allihopa!
PUSS

SKÅL!

Nu ska jag börja fixa mig och tagga till lite, jag vet inte riktigt vad det är med mig idag..var jätte glad för en halvtimme sen, men nu är jag seg och ledsen. Jaja whatever, det är bara pms!                                                                    
Vissa stunder känns som en evighet sen..

Godmorgon!

Jag ber om ursäkt för min hittils sämsta update, men jag är verkligen ingen morgon människa. Igår var jag hursomhelst på en rock-spelning (våra kompisar spelade) i gamla stan med Johanna, Johanna, Angelina, Madde och Nathalie D - det var riktigt roligt och annolunda faktiskt..dock så var det första gången som jag var på en rockspelning, eftersom jag mest lyssnar på Clubmusik i Lady GaGa stil. Jag hade dock 15 cm stilettheels på mig, vilket kanske inte är det bästa på kullersten i Gamla stan..haha. Jag var ganska trött tyvärr, så hemgång blev omkring två, men ikväll kör vi!
                                                                                                                                                                        
Strax ska jag börja fixa mig inför kvällen. Jag ska möta upp Veronika, Martina, Angelina och Nathalie i Liljeholmen halv nio för att åka till Aleksander på Lilla Essingen och förfesta, sedan blir det utgång! Jag är riktigt taggad faktiskt! 
Puss på er
Gårdagens look, fick som sagt plockade ögonbryn och sminkning på Max factor. Ikväll blir det lite mer sotat och redlips skulle jag tro, och känner för att synas så det blir paljettfodral. 

Kvällens planer

  • Möta upp Madde, Johanna och Johanna för att gå på några vänners spelning
  • Ev utgång

IT'S MY LUCKY DAY TODAY

Jag har alltid tur, men idag har jag haft extra tur!
  • Dagen började med att jag fick VG+ på mitt svenskaprov som inte jag hade pluggat på alls, utan bara skrev massa på måfå - okej MVG hade vart bättre..men jag kunde fått IG!
  • Sedan fick jag gratis sminkning och proffetionellt plockade ögonbryn på Max Factor
  • Efter det åkte jag till Liljeholmen för att köpa en klänning, och upptäcker att de skor jag suktat efter i flera veckor endast finns kvar i ett par, så jag får panik. Sedan märker jag att de är nedsatta med 70% eftersom det är ojämna stolekar (en 38 och en 39, vilket är mina stolekar) PERFEKT
  • Nöjd med mina skor traskar jag ut från butiken, och blir påhoppad av några försäljare från Tele2 som tycker jag skulle passa perfekt i deras kampanj, så nu har jag ett till jobb!
  • Det hela slutade med att jag hittade 100 kr, inte så mycket men alltid något!
Vi får se hur tur jag har ikväll..PUSS

time for school

ska springa ner till t-banan nu, hemma om ca 2 timmar! 
puss
Ganska osminkad och slappa kläder idag, har som sagt bara en lektion. Sedan har jag ett hemligt möte, men innan det hinner jag fixa mig igen.

FRIDAY!

Vaknade upp på riktigt bra humör, det är ju fredag idag - min favoritdag! Trodde jag skulle vara sjuk pga svinis-vaccinet, men icke..jag är frisk som en nötkärna. Nu ska jag käka frulle, klä på mig och sminka mig. Sen är det en lektion i skolan (dessutom mitt favoritämne, woho!)
PUSS 

Nu mår jag bra!

Efter att ha duschat, smörjt in mig med B.U.S och druckigt en cola light mår jag genast mycket bättre! Vart inte så jävla glad när jag gick från jobbet idag. Jag jobbar på stureplan, och ser därför alla glada människor som är på väg ut i torsdagsnatten för att festa, medans jag själv är sliten och äcklig efter 4 timmar av handläggning och statistikprotokoll. Jag älskar dock mitt nya jobb, att jag jobbar med Veronika gör det hela ännu bättre. Jag har dock en del nya planer och jobb på g, men det är konfidiellt än så länge. 
Även om det inte blev något party idag (precis som om jag var sugen på det..) så är det fredag imorgon. Jag har bara en lektion sen är jag free! På kvällen blir det spelning med Madde, Johanna S och Johanna B och sedan eventuellt utgång, då hoppas jag att möta upp söta partypinglorna Verra, Marre, Natha och Anjos! 
Nu blir det cola light, sängen och Paradise hotel!
PUSS 
Jag hatar att vara beroende av Cola light, jag vet inte hur det gick till att jag blev det. Om jag fick välja att aldrig mer röka eller aldrig mer dricka cola light skulle jag välja att aldrig mer röka!

Vaccinfan

Ångrar mig att jag tog svininfluensa-vaccinet nu, jag har jätte ont i armen och mår dåligt. 

Hemma

jag har vandrat i skogen, vart i skolan, tagit vaccin och jobbat till halv tio. Jag är helt SLUT. Nu ska jag plugga, återkommer sen!
puss
Innan skolan idag, gillar mitt nya hår iallafall!

SKOLAN

Riktigt dålig update idag, sorry. Har iallafall varit i skolan sedan ett, innan dess vart det skogspromenad med min casegrupp och en riktigt ointressant föreläsning i skogen i Åkeshov om rundstenar och vittring, blä! Jag bara frös och blev lerig. Idag är ett svinis-vaccinering klockan 4, sedan jobb mellan 5 och 9, gud vad jag inte orkar egentligen..menmen imorgon är det fredag vilket betyder helg och lycka.
Uppdaterar igen vid tio, innan dess kan ni ju ge ett förslag om det är någon speciellt ni vill läsa om ikväll.
Puss på er så länge!

Just nu:

Har jag färg i håret och pratar med Jannike i telefon om vad hon ska få i 18-års present, hennes stora dag närmar ju sig med stormsteg!
PUSS

Hej då fula hår!

I en och en halv vecka har jag lidit varje gång jag sett mitt hår i spegeln, fyfan. Jag har lärt mig två saker: 1.Jag ska aldrig mer vara hårmodell igen 2.Jag passar bättre i mörkt hår..
Snart ska jag färga igen, om jag är glad? ohja..
PUSS
                    

HEMMA!

Kom hem för en inte alls så lång stund sedan, efter en väldigt jobbig dag. Skola, möte och en lätt middag i Lijleholmen på Fashionista, där jag åt en god sallad. Men nu är jag trött, ska snart färga håret med och dessutom slutföra min aralsjön uppgift, vilket jag egentligen verkligen inte orkar. 
Hörs sen!
puss

At school

Just nu sitter jag i skolan, där jag verkligen har noll att göra! Har inga lektioner idag, men ska snart sätta igång och jobba med casearbeten och lite faktainsamling om Aralsjön. Nu ska jag följa med Johanna ut och ta en nypa frisk luft och köpa cola light. Sedan blir det bamba - as we say in Göteborg. Ikväll är det work och hårfärgning, ska även möta upp Jakub för att köpa biljetter till hans spelning på Fredag. Hur ska jag hinna med allt? suck..
Puss

Läs Johannas blogg på Http://Johannalandgren.devote.se


Godmorgon people!

Snart ska jag springa iväg emot skolan, vi har inga lektioner idag utan bara eget arbete - men jag måste skriva ut en del papper osv. Hatar onsdagar, det är aldrig något att göra, man bara glider runt..
På återseende, puss
Jag är alltid lika glad när jag ska till skolan..

I'm in love

Hittade en underbar klänning på asos.com, som passar perfekt på striktare middagar och till vardags. Älskar den, och den är inte särskilt dyr..dessutom har jag tillgång till min lön om sådär en kvar. Frågan är om jag ska köpa den, lyckoruset som jag får när jag handlar kläder är ju bara ett klick och några tryck på min internetbank away..
                                                                                                                                                                            

sweet dreams!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, sov sött allihopa. Imorgon är en ny dag bestående av skola, jobb och så är det ju lillördag dessutom, fast jag ska stanna hemma och plugga..känner att det är dags för mig att göra det där jäkla Fit for Life provet som jag har missat på omprovstiden på torsdag..annars blir det aldrig av!
puss
                                                                                                                                                                            

Ny design

Ny design på bloggen, vad tycker ni? Det var faktiskt Emmy (www.impulsbruden.blogg.se) som hjälpte mig, hon är skitduktigt på webbdesign osv :D tack så mycket!
puss

Årets sexigaste bild

Inga konstigheter, bara helt naturliga. Hey, Slitz! Here we come..

oglamorösa b-kändisar

Ibland, när man man kollar på tv, läser skvallermagasin osv är det lätt att leva sig in i kändisarnas värld, och omfamnas av glamoren och tro att deras liv är perfekt, även om det inte är så. Sverige, i synnerhet Stockholm har väldigt många b ocg c kändisar, det kryllar av dem. Idag har jag sett två, Hugo Rosas (som förövrigt kommer hålla i sin 20-års fest på Texas bar på fredag) såg jag på Tunnelbanan på Östermalms torg när jag hade varit på jobbigt, han såg rätt svettig ut. När jag sedan var och skulle handla mat på Konsum i Liljeholmen blev jag servad av en konsum-dräkt klädd Paradise-Hotel Annelie utan smink - jag trodde först att jag såg fel fast sedan upptäckte jag att det faktiskt stod Annelie på hennes namnskylt!
                                                                                                                                                                               
Annelies vardag är inte lika rolig som i paradise hotel, utan består utav grönrutiga skjortor och kassajobb på konsum. Måste dock poängtera att jag inte tycker det är något fel på att jobba på Konsum, bara lite skumt att se henne i den situationen.

RÖSTA

Trotts att jag inte bor i Partille längre, så har jag ändå lite koll på vad som händer. Självklart har jag röstat på Annika Hultberg som Partilles Lucia 2009, finns det någon sötare? Så in och rösta mer er! http://www.partille.se/lucia
                                                                                                                                                                             

IT'S TIME FOR:


löning om 4 timmar..

Jag är fett sugen på att gå och köpa något i affären, och loggar in på min internetbank (med mitt nya kort som äntligen har kommit) och ser att jag tydligen inte har några pengar (!) Förren om 4 timmar då mitt underhållstöd och lite lön kommer. Detta gör mig irreterad..åh! Särskilt eftersom det står ingående saldo också, det gör mig väldigt sucktad att ha pengarna nu..
puss  
                                                                                                                                                                            
Ordspråket den som väntar på något gott väntar aldrig för länge stämmer inte! Jag hatar att vänta..

Sen uppdatering IGEN

Jag blir så glad när jag loggar in, utan att ha varit inne på hela dagen och ser att jag har så många besökare redan, det gjorde min dag! Dock har jag inte uppdaterat alls idag, vilket jag känner mig skyldig för. Men kom hem för inte så länge sedan, det har varit både skola, jobb och möte så nu är jag helt slut!                                                                                                                                                                                                                                 
Har inte haft så roligt i skolan på länge som med Johanna idag, herregud vad jag skrattade! Annars var det ganska segt precis som vanligt, hade bara en lektion. Nu ska jag sätta mig ned och skriva ett arbete om aralsjön, det så bli väldigt lärorikt och intressant.  
                                                                                                                                                                            

goodmorning sunshine!

Kilar iväg mot skolan nu, matte första lektionen..kul! Sedan blir det work med Veronika! Dagens humör kunde varit bättre, har knappt fått någon sömn..men jag blir snart pigg och superglad :D
puss 

Godnatt

Nu går jag och lägger mig, jätte bra att göra det när man är ledsen och på dåligt humör. Men hursomhelst, över till något roligt nu! :D Jag är med i Vero Modas designtävling, som handlar om att designa en vårklänning till deras spring kollektion. Jag valde att göra min enkel och stilren i gult siden! 
puss på er                                                                                                                                                                                     
puss godnatt!

Några funderingar

Så fort jag försöker vara snäll och ställa allting till rätta så går allt åt helvete och jag får bara tillbaka skit. Det gör mig så jävla arg och ledsen, varför ska jag ens försöka?                                                                                                                                                                                                                                                        
Jag lever precis som jag vill, och jag vet att du önskar också gjorde det. Men så fort jag försöker öppna min ödmjuka sida och verkligen förstå dig och få dig glad så vänds allt till negativt för mig, precis som om det var din plan från början. 

Lite bilder från helgen

Såg att min kusin Susanna lagt upp lite bilder på facebook från när vi var på Collage i förrgår, här kommer tre bilder - bättre sent än aldrig! Får be henne skicka alla bilder, dessutom får jag ta och fixa min egen kamera så det slipper bli så jobbiga problem! 
puss           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Hårmodell

Har jag föressten sagt att jag var hårmodell förra söndagen för ett seminarie/utbildning förra söndagen. Jag är inte nöjd med mitt hår, jag trivs inte alls bra i ljust. På onsdag färgar jag tillbaka mitt hår mörkt igen, dessutom passar inte mina extenstions till det här nya fula, inte för att det är hela världen - men jag tycker om att kunna variera mig!                                                                                                                                                        

Vad vill ni läsa om?

Vad vill ni läsa om i min blogg? ge mig tips så skriver jag om det!
Puss                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

VECKANS PLANER

Nu är det åter Måndag igen, och en vecka till ska planeras. Dock brukar mina planer ändras väldigt kvickt och ofta..men premilinärt iallafall.
  • Måndag: Skola
  • Tisdag:Skola, Jobbintervju/Jobb
  • Onsdag: Skola på morgonen, jobb
  • Torsdag: Skola, färga håret (vill ha tillbaka mitt bruna)
  • Fredag: Konsert med Madde ev utgång
  • Lördag: Utgång
  • Söndag: Städa och tvätta hemma                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Dålig update!

Förlåt för dagens riktigt dåliga update, jag fick jätte bråttom till skolan imorse och sedan somnade jag direkt när jag kom hem, jag vart så sjukt trött - även fast jag fick sluta tidigare. Min klass jobbar inför nationella i engelska, men eftersom jag gjorde dem i våras så har jag ingen engelska i tre framöver! Skönt..
Du ska jag sätta mig och titta på gårdagens avsnitt av paradise hotel på tv6 play, eftersom jag missade det igår. Sedan ska jag ringa Jannike för att smida lite dirty secrets, som ni säkert skulle vilja veta! ;)                                                                                                                                                                                                              
PUSS!

sweet dreams

Nu ska jag hoppa i säng, behöver min skönhetssömn. Skolan börjar tidigt imorgon, gud vad jag inte orkar. 
puss godnatt                                                                                                                                                      
 

Tänk hur fort tiden går egentligen..

Är det bara jag som tycker tiden går jättefort? 2009 är snart slut, och förra nyår känns som igår - trotts att mitt år har varit otroligt händelserikt. Hursomhelst är det redan söndag, vilket betyder en ny vecka med nya möjligheter imorgon. Har ett antal arbetsintervjuer, så vi får väll hoppas på att de går bra. 
 Veckans sämsta: Att jag har varit så slarvig och tappat bort massa saker 
 Veckans bästa: Helgen, fast så är det ju alltid..
                                                                                          

Äntligen klar

Äntligen har jag städat klart, nu kan jag bara ta det lugnt hela kvällen - så himla skönt. Det blir paradisehotel och cola light, i like it. Hörs senare 
puss

Känner mig duktig!

Har handlat, städat och rensat mina skåp och lådor samt börjat tvätta. Nu är det bara att dammsuga och torka golven kvar, så är söndagsstädet klart sen - men det gör jag efter en tvåtimmars one three hill och gossip girl paus. Nu ska jag ner i tvätt stugan och byta maskin, sedan blir det bakismat bestående av toast och cola. 
puss
Chuck Bass är fortfarande världens snyggaste man

Lookbook

Åh, Hm.se har skapat ett program som heter "Lookbook" där man kan testa och matcha alla kläder och skor från deras aktuella kollektioner på en virtuell provdocka, har suttit med det här i en timme nu, är frälst. Go Hm, keep up the good work!                                                                                                                                               

Lat..

Klockan är halvtre och jag ligger fortfarande i sängen med pyjamas och kollar på gamla tv-repriser, flitig jag känner mig(!) Nu ska jag börja städa..eller snart iallafall. Ska bara vila lite till..men söndagar är väll till för att vila på?                                                                                                                                                                   

Godmorgon folket!

Vaknade precis, pigg som få förunnat. Igår var helt sjukt roligt, var som sagt på collage med Susanna och Sophia. Kvällen började helt okej med en cider och lite girlsnight, tills vi träffade några killar från Kalefornien (tror jag iallafall) som bjöd in oss i vip-rummet, där det bjöds på skumpa och helrör i massor..träffade även Natti och hennes syster Madeleine, så det var riktigt trevligt! Vid tvåtiden var det dags att dra vidare, och jag började känna mig febrig och må dåligt, så jag åkte faktiskt hem - efter att ha köpt en korv..
Lite synd att min kväll blev så kort, jag hann inte med Hells Kitchen..men det står ju kvar på samma plats nästa vecka också. Hade hursomhelst en underbar kväll, med underbara personer!                                                         
Nu blir det tv4play och mammas pojkar tillsammans med en kopp te, sedan är det tvätt, städ och ringa Susanna som gäller. Hörs senare!                                                                                                                                                                                                                                                             
Bilder från igår kommer upp senare, Susanna fotade en hel del med din kamera, ska be henne skicka bilderna!
puss på er

i got a feeling..

thats tonight gonna be a awesome night! ;) ska strax iväg och möta susanna och sophia för en fördrink, sedan blir det collage! Ha en underbar lördag allesammans!                                                                                                  
Kör på sotade ögon, röda läppar och Veronikas spets/volang klänning från zara samt kuvertväska från rock and republic, love it. 

SATURDAY NIGHT FEVER

Utgång ändå, jag inte förvånad över mig själv direkt..men det är deprimerande att bara ligga hemma. Vad ska man göra liksom? Jag har ingen pojkvän som jag kan mysa med och jag har absolut inte lust att hyra film. Det blir förfest, sedan snackas det om lokalfest också. Senare ikväll ska jag möta upp min kusin Susanna och Sophia för att göra Collage och Hells Kitchen,det lär bli en rolig kväll. Färgglada drinkar och musik får mig alltid att känna mig på topp! Nu ska jag börja pumpa musik och sminka mig. Nu kör vi! 
                                                                                                                                                                   
Jag och min kära kusinvitamin

Puss på er alla

Ändrade planer igen!

Nu känner jag febern komma krypande igen, vet inte om jag ska ut eller inte..åh, beslutsångest. Jag vill stanna hemma, men jag vet hur rastlös jag blir efter ett tag när jag är det. Men å andra sidan så har jag inte haft en hemmakväll på hur länge som helst, återkommer om detta senare!
Puss på er
                                                                                                               

NY POJKVÄN!

                                                                                                                                                                        
Jag är inte singel längre, utan har nu ett stabilt förhållande med den här killen. Visst är han snygg?
Just kidding..ibland har jag så sjukt dålig humor..haha

Ändrade planer

Snackade precis med Natta D, och det blir utgång ikväll iallafall. Jag visste väll att det skulle bli så här, mår bra nu som tur är! Partey!                                                                                                                                                                               
Nu ska jag fixa mig, återkommer senare 
PUSS

a purple dream

Jag har länge vart på spaning efter den perfekta sammetsklänningen, men har inte hittat någon som jag fallit för. Men idag hittade jag den, elegant i lila - jag fullkomligt älskar den! Från asos
                                                                                                                                                                         

OLD MEMORIES

Sitter i skrivande stund och kollar igenom massa gamla foton av mig själv, och herregud vad man förändras genom åren - vad mycket som har hänt! När jag var elva - tolv år var jag en bra tjej, jag hade lovat mig själv att aldrig börja röka och dricka, jag gick i en liten skola ute på landet där sånt inte var aktuellt, särskilt inte för mig eftersom jag var väldigt töntig. I sjuan började jag i en skola i stan, och allt gick åt en annan väg. Någon som granskade mig utifrån skulle säkert säga att allt gick åt helvete, men jag hade ändå en rolig tonår så jag kan inte säga detsamma, även om jag gjorde en hel del grejer jag idag ångrar. Plötsligt var det viktigare med fest, killar och smink än någonting annat. Skattar åt alla minnen..tänk var dum jag var när jag var 14, vilken fjortis - jag gjorde alltid allt jag ville, utan att ta hänsyn till andras känslor eller hur många jag körde över på vägen för att få det jag ville. Idag 4 år senare är jag iallafall nöjd med min tillvaro, jag har bra betyg, vänner jag tycker om och har lärt mig att festa med måtta (för det mesta iallafall)                                                                                                                                                          
  • Foton tagna vid olika tillfällen mellan 2004 och 2009

Hemma

Kom precis hem, ska duscha och borsta tänderna - känner mig alltid så sjukt äcklig när jag har sovit borta. Igår var jättekul, vi var lite folk hemma hos Veronika (http://www.klopotowski.blogg.se) och festade. Idag känner jag mig dock ännu mer sjuk än gårdagen, så kvällen idag blir bara lugn - i need it. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs! 
Puss

ha en bra fredag!

självklart ångrade jag mig och vill inte stanna hemma, nu ska jag möta Natha och Angelina i slussen så blir det party hos Veronika, jag skiter väll i om jag har lite feber. Puss på er 

Puss

Kommer ni ihåg den här kvällen för ca ett år sedan? Det var den kvällen som började på Mi Casa och slutade i snön i Utby. Trotts alla tvister, missförstånd hit och dit saknar jag er båda. Vi får absolut ta en 3 kväll tillsammans när vi ses nästa gång! Har sjuka minnen från er båda två. Robotväckarklockan, ostbollar, järnringen (haha) napa och en massa sjuka saker. Det som jag tänker på när jag hör era namn är framförallt: internskämt! Jag har olika, och väldigt konstiga jokes med er båda, haha. Jag saknar er!
Love you
Puss

åh..

Tog precis tempern, självklart har jag feber, 39 grader. Jag som skulle fika med Susanna, till Barkaby och ut ikväll..jaja, fler helger kommer. Längesedan jag var hemma en fredag och bara tog det lungt för mig själv!
Puss

If i could dream

Om jag ska ut ikväll (vilket det verkar tippa mot just nu), skulle jag vilja bära dessa underbara kläder..
1. Härlig klänning som ser ut som en stjärnbeströdd stjärnhimmel från Sass & Bide.
2. Kombinerar med en elegant oversize kavaj från Stella McCartney.
3. De här fuchsia färgade pumpsen höjer vilken outfit som helst, från Alexander McQueen.
4. Zebramönstrat är hot, hot, hot just nu, den här väskan kommer från Halston.
5. Avslutar med ett chunky armband från Burberry.

Att jag kanske inte har råd med det är en annan femma..fast man kan ju alltid önska ;) 


Lyckat..

Fredag den 13:onde var förra veckan, men jag tror min otur kommer idag! Vaknade imorse, och skyndade mig verkligen till skolan, nästan direkt upp ur sängen och iväg. Väl i skolan får jag reda på att jag inte har någon första lektion, eftersom alla andra sitter och gör nationella (som jag redan har gjort) så jag fick sätta mig ner och vänta i en 1,5 timme, då min nästa lektion skulle börja - fast den var givetvis inställd. Lyckat va? Fast det kunde ju ha varit värre.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Nu ska jag hursomhelst lägga mig ner och vila ett tag, känner mig sjukt trött och seg. Om det blir utgång senare vet jag inte, allt beror på hur jag känner mig! Återkommer om det 
puss

FRIDAY I'M IN LOVE

Ska springa ner mot t-banan nu, skolan börjar om 20 så jag hinner precis i tid skulle jag tro. Mår lite dåligt idag, men skitsamma, jag slutar ju tidigt! Puss                                                                                                                


 

Good night

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag somnar, ska upp tidigt imorgon eftersom skolan börjar 08.30, har en väldigt kort dag dock eftersom alla andra förutom jag, och kanske någon till ska göra nationella proven i matte (eller så var det engelska) hursomhelst har jag redan gjort dem, vilket är väldigt skönt. 
Puss & godnatt                                                                                                                                                   

När jag är som lyckligast

sara om MYSKVÄLL!:
din blogg heter klaras paradis? vad är det som är ett paradis? när är du som lyckligast?
IP: 81.229.65.251
19 November, 21:58
Som svar på din fråga, mitt liv är inte alltid ett paradis - jag har mina moments. Jag är som lyckligast när jag är med mina vänner som jag tycker, och har kul med dem, när jag är kär (även om det inte händer så ofta) när jag är ute och dansar, och känner pulsen genom hela kroppen. Jag även som lyckligast när jag har presterat bra på ett prov, eller ett arbete, när jag hjälper andra människor och när jag är utomlands.                                                                                  
Det finns så olika typer av lycka, ytlig lycka och riktig lycka.                                 
                                                                                                                                                                                     
 
lyckliga tillfällen.

MYSKVÄLL!

Nu har jag tvättat av sminket och satt på mig myskläderna, om tio minuter ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och kolla på paradise hotel. Efter det blir det säkert ännu mer tv. Är helt slut idag, vet dock inte varför då jag inte har gjort särskilt mycket. Var i skolan, där jag knappt hade några lektioner, bara två stycken, iup som bestod av att städa vårat hemklassrum. Trotts det var jag i skolan i sju timmar (!) och gjorde verkligen ingenting, förutom att slappa med mina vänner. Sedan dog självklart min jävla skittelefon, och fikan som jag sett framemot med Susanna fick skippas, åh! Hoppas hon kan snart, vi har en del to catch up!
 Hörs senare, puss. 

Jag ser så fruktansvärt liten ut utan makeup, det är faktiskt ganska hemskt. 

Bad habits

Är man en dålig tjej bara för att man röker och tycker om att festa? Fick en sådan kommentar här på bloggen, den första jag fick faktiskt. Tackar så mycket för det..
Visst jag röker, det är en dålig vana jag har, och tycker varken det är coolt eller särskilt gott - tyvärr började jag när jag var ung och dum, och det är svårt att sluta. Att jag dricker skäms jag inte för, jag dricker i måttlig mängd på helgerna. Jag älskar att gå ut, dansa och träffa nytt folk, i detta ingår ofta ett par drinkar - vilket jag absolut inte tycker är något dåligt. Dessutom är jag 18 år, och får lagligt förtära alkohol. 
Ingen av dessa beteenden är något som går ut över min vardag, jag har väldigt bra betyg i skolan och siktar på journalisthögskolan direkt efter trean. Jag jobbar extra på fritiden för att kunna göra vad jag vill, det är jag själv och ingen annan som betalar för mina utgångar. 
Jag kommer sluta röka, det är ett av mina nyårslöften 09/10

Back on track

Jag har varit jävligt dålig med bloggandet under veckan, det måste jag verkligen medge. Jag har helt enkelt varit helt slut, i måndags och tisdags låg jag bara hemma i och sov och tittade på tv:n hela dagen. 
Jag körde lite för hårt förra helgen antar jag. I Torsdags åkte jag Madde och Natti på kryssning till Åbo, vilket helt klart har varit en av höstens bästa kvällar, underbara tjejer och mycket drag, kanske en aning spårat dock. Jag hamna inte i säng förren halv nio på morgonen, och upp och dricka igen vid ett. När båten anlände till Värta hamnen var det ut i Stockholms natten för min del. Karlssons för förkrök, sedan Hells Ktichen, Spy bar och hem klockan sex på morgonen, allt detta på tom mage. Väldigt osmart gjort utav mig måste jag medge..Men jag hade kul iallafall. Vi får väll se om jag orkar festa i helgen..inte båda dagarna iallafall.
Puss 

Italien?

För längesedan, kanske för två månader sedan sökte jag jobb som säsongarbetare i Italienska Alperna/Bergamo, som skiduthyrare. Och gissa vad? Jag fick jobbet..nu har jag panik. Ska jag ta ledigt från skolan i 1,5 månad i början av året och göra det? Det känns nästan så! Oj, vad jag vill detta. Jag ska sova på saken (precis som om jag kommer kunna somna) och imorgon bestämmer jag mig. Jag måste prata med min studievägledare och se till så att jag kan läsa upp kurserna på distans på något sätt. Ifall jag kan det så tvekar jag inte, då åker jag! 

Kärlek med ett klick

Egentligen borde det vara olagligt att kunna handla på internet, eftersom det är så enkelt att missbruka. Det finns ingen bättre känsla än att stoppa in mitt kort i min lilla kortläsar-dosa här hemma och godkänna ett köp. Just nu är jag väldigt glad, vet inte hur länge lyckoruset håller i sig dock. Men whatever, jag älskar mina nya klänningar iallafall.
Puss
Svart funkar alltid på vintern, älskar det - lbd måste vara ett av de mest användbara plaggen som någonsin designats. Den vänstra tänkte jag ha på mig på nyår eventuellt, med tanke på diamanterna (fejk) på sidan. I like it..

FLYTTAT

Nu har jag bytt från min gamla blogg www.klarafriberg.bloggsida.se eftersom bloggsida.se suger, och jag är mer van vid blogg.se sedan innan. Har vart inaktiv ett tag nu, men ikväll kör jag igen.
Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0